gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Mechelen voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Mechelen: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Mechelen? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Mechelen. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Mechelen.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Mechelse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Mechelen een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Mechelen helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Mechelse huis een eigen specifieke functie roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Mechelse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Mechelen: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Mechelen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Mechelen. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt