gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Mechelen-Bovelingen passen bij elke ruimte

Diaz rolgordijnen in Mechelen-Bovelingen: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Mechelen-Bovelingen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Mechelen-Bovelingen. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Mechelen-Bovelingen geven je maar al te graag keuze-advies!

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Mechelen-Bovelingen een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De experten in de buurt van Mechelen-Bovelingen helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat precies betekent? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Mechelen-Bovelingen: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Mechelen-Bovelingen. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Mechelen-Bovelingen. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt