gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Meerbeke: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Meerbeke: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Meerbeke? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Meerbeke. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Meerbeke.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijseenheden. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Meerbeke een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Meerbeke helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Meerbeke: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Meerbeke. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Meerbeke het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt