gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Meeuwen: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Meeuwen: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Meeuwen? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Meeuwen. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Meeuwen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Elk rolgordijn in jouw woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je huis is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Meeuwen een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? Onze vakmensen in de buurt van Meeuwen weten wat je nodig hebt.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door toegewijde interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Meeuwen: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Meeuwen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Meeuwen écht het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt