Diaz rolgordijnen in Melsbroek voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Melsbroek: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Melsbroek? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Melsbroek. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Melsbroek.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Melsbroek een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? Onze vakmensen in de buurt van Melsbroek weten wat je nodig hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit afleveren. Toegewijde vakkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Melsbroek: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Melsbroek. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Melsbroek het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt