gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Melsbroek passen bij elke ruimte

Diaz rolgordijnen in Melsbroek: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Melsbroek? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je woonst in Melsbroek vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Melsbroek geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Melsbroekse woning heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Melsbroek een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Melsbroek weten waar je nood aan hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat concreet betekent? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Melsbroekse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Melsbroekse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Melsbroek: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Melsbroek. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakkenners je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Melsbroek écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt