Diaz rolgordijnen in Merksem: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Merksem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Merksem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Merksem. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Merksem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel. verduisterende rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Merksem een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De Diaz-experten in de buurt van Merksem weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woonst tot zijn recht. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Merksem: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Merksem. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Merksem. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt