gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Merksplas: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Merksplas: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Merksplas? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je woning in Merksplas vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Merksplas geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Merksplasse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Merksplasse woonst z’n eigen specifieke functie.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Merksplasse woonst is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Merksplas een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Merksplas weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Merksplas: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Merksplas. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Merksplas. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt