gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Messelbroek: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Messelbroek: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Messelbroek? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Messelbroek. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Messelbroek je zeker verder helpen.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Messelbroek een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? De experten in de buurt van Messelbroek helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoge kwaliteit leveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. transparante rolgordijnen living

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw huis tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Messelbroek: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Messelbroek. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Messelbroek. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt