gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Mol voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Mol: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Mol? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Mol. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Mol helpen onze vakkenners je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Molse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Molse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Mol terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Mol helpen je graag.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Molse huis een eigen specifieke functie roze rolgordijnen bureau

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Mol: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Mol. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Mol écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt