Diaz rolgordijnen in Mollem: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Mollem: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Mollem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Mollem. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Mollem je zeker verder helpen.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte van je huis is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Mollem een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Mollem weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Mollem: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Mollem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Mollem. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt