gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Mortsel: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Mortsel: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Mortsel? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Mortsel. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Mortsel geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Mortselse huis tot zijn recht. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet wil zeggen? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Mortselse woonst.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! elektrische rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Mortselse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Mortsel een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Mortsel weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Mortsel: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Mortsel. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmensen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Mortsel. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt