gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Nederhasselt: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Nederhasselt: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Nederhasselt? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Nederhasselt. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Nederhasselt geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Nederhasselt een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Nederhasselt weten waar je nood aan hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Nederhasselt: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Nederhasselt. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Nederhasselt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt