gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Niel-bij-Sint-Truiden? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Niel-bij-Sint-Truiden: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Niel-bij-Sint-Truiden? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Niel-bij-Sint-Truiden helpen onze experten je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Niel-bij-Sint-Truidense woonst.
verduisterende rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Niel-bij-Sint-Truiden liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Niel-bij-Sint-Truidense woonst een eigen specifieke functie.
transparante rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Niel-bij-Sint-Truidense huis is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Niel-bij-Sint-Truiden een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? De Diaz-experten in de buurt van Niel-bij-Sint-Truiden weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Niel-bij-Sint-Truiden: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Niel-bij-Sint-Truiden. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Niel-bij-Sint-Truiden écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt