gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Nieuwpoort: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Nieuwpoort: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Nieuwpoort? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Nieuwpoort. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Nieuwpoort geven je maar al te graag keuze-advies!

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken volgens verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door toegewijde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Nieuwpoortse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Nieuwpoortse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Nieuwpoort een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakkenners van Diaz in de buurt van Nieuwpoort helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er is dus heel wat mogelijk. Zo dient elk rolgordijn in jouw Nieuwpoortse huis z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Nieuwpoort: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Nieuwpoort. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Nieuwpoort écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt