gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Nijlen: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Nijlen: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Nijlen? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je huis in Nijlen vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Nijlen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Nijlse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Nijlse huis is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Nijlen een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakmensen in de buurt van Nijlen weten waar je nood aan hebt. elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Nijlse woning een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Nijlen: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Nijlen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Nijlen. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt