gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Ninove voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Ninove: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Ninove? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Ninove. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Ninove helpen onze vakmensen je graag verder.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Ninoofse huis z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit leveren. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Ninoofse woonst. roze rolgordijnen bureau

Automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Ninoofse woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Ninove een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Ninove weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Ninove: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Ninove. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Ninove écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt