Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Oedelem: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Oedelem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Oedelem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Oedelem. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Oedelem.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, snel én gemakkelijk.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat precies betekent? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook samengesteld door gedreven interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Oedelem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Oedelem weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Oedelem: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Oedelem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Oedelem écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt