gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Oelegem: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Oelegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Oelegem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Oelegem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Oelegem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Op Belgische bodem vervaardigd

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Oelegem terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? De experten van Diaz in de buurt van Oelegem helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Oelegem: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Oelegem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Oelegem. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt