Diaz rolgordijnen in Oevel: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Oevel: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Oevel? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Oevel. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Oevel je zeker verder helpen.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Oevel een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakmensen in de buurt van Oevel weten wat je nodig hebt.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Oevel: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Oevel. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Oevel. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt