gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Olen: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Olen: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Olen? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woonst in Olen vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Olen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gedreven vakmannen. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Olense woonst. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Olense woonst z’n eigen specifieke functie.

Verschillende stoffen

De verschillende ruimtes in je Olense woning hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Olen een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? De experten in de buurt van Olen helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Olen: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Olen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Olen écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt