gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woning tot zijn recht.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst. elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek helpen je graag.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel.

Onze verdeler in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt