gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Da’s kwaliteit voor elk budget

Diaz rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je huis vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek helpen onze vakkenners je graag verder.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek helpen je graag.
verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gedreven vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse woonst.

Op Belgische bodem geproduceerd

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse huis krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt