gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen is Oombergen? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Oombergen: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Oombergen? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Oombergen. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Oombergen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Oombergse huis een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, snel én gemakkelijk.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. transparante rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Oombergse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Oombergen terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Oombergen helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Oombergse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Oombergen: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Oombergen. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Oombergen écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt