Diaz rolgordijnen in Opvelp voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Opvelp: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Opvelp? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Bij het inkleden van je woning in Opvelp vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Opvelp geven je maar al te graag keuze-advies!

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Opvelp een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De vakmensen in de buurt van Opvelp helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw huis tot zijn recht.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, veilig én gemakkelijk. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Made in Belgium

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Opvelp: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Opvelp. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Opvelp. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt