gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Opwijk: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Opwijk: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Opwijk? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Opwijk. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Opwijk geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Opwijkse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Opwijk een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van Opwijk helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Opwijkse woonst.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Opwijkse woning z’n eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Opwijk: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Opwijk. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Opwijk écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt