gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Ordingen: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Ordingen: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Ordingen? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Ordingen. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Ordingen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je woning hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Ordingen een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Ordingen weten waar je nood aan hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Ordingen: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Ordingen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Ordingen écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt