gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Oud-Heverlee: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Oud-Heverlee: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Oud-Heverlee? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Oud-Heverlee. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Oud-Heverlee helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Oud-Heverleese woning tot zijn recht. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Oud-Heverleese huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Oud-Heverlee een uitgebreid gamma van stoffen aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid kiezen? Onze Diaz-experten in de buurt van Oud-Heverlee helpen je graag. transparante rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Oud-Heverleese woonst.

Onze verdeler in de buurt van Oud-Heverlee: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Oud-Heverlee. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Oud-Heverlee écht het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt