gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Oud-Turnhout: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Oud-Turnhout: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Oud-Turnhout? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Oud-Turnhout. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Oud-Turnhout zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Oud-Turnhoutse woning heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Oud-Turnhout een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakkenners van Diaz in de buurt van Oud-Turnhout helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, veilig én snel. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Oud-Turnhoutse huis een eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat precies wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Oud-Turnhoutse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Oud-Turnhout: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Oud-Turnhout. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Oud-Turnhout. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt