gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Overpelt: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Overpelt: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Overpelt? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Overpelt. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Overpelt helpen onze experten je graag verder.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie. verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Overpelt een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? Onze specialisten in de buurt van Overpelt weten waar je nood aan hebt.

Op Belgische bodem samengesteld

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee willen zeggen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat snappen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Overpelt: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Overpelt. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Overpelt écht het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt