gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Pellenberg? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Pellenberg: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Pellenberg? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Pellenberg geven je maar al te graag keuze-advies!

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Pellenbergse woonst z'n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Pellenbergse woning heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Pellenberg een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Pellenberg weten wat je nodig hebt.
roze rolgordijnen bureau

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Pellenberg liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Pellenbergse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Pellenberg: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Pellenberg. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Pellenberg het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt