Diaz rolgordijnen in Petegem-Aan-De-Schelde: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Petegem-Aan-De-Schelde: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Petegem-Aan-De-Schelde? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Petegem-Aan-De-Schelde. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Petegem-Aan-De-Schelde zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Petegem-Aan-De-Schelde een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Petegem-Aan-De-Schelde helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. transparante rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, snel én veilig.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijstakken. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Toegewijde interieurprofessionals maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Petegem-Aan-De-Schelde: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Petegem-Aan-De-Schelde. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Petegem-Aan-De-Schelde écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt