gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Petegem-aan-de-Schelde, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Petegem-aan-de-Schelde: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Petegem-aan-de-Schelde? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Petegem-aan-de-Schelde. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Petegem-aan-de-Schelde geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Da's begrijpelijk. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk. transparante rolgordijnen living

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie.

Verschillende stofkeuze

De verschillende ruimtes in je woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Petegem-aan-de-Schelde een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van Petegem-aan-de-Schelde helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Petegem-aan-de-Schelde: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Petegem-aan-de-Schelde. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Petegem-aan-de-Schelde het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt