gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Pittem voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Pittem: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Pittem? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Pittem. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Pittem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Elk rolgordijn in jouw Pittemse woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Pittemse woning heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Pittem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De specialisten in de buurt van Pittem helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Pittemse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Onze verdeler in de buurt van Pittem: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Pittem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Pittem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt