gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Putte: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Putte: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Putte? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Putte. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Putte helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Putse woning tot zijn recht. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat precies wil zeggen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door toegewijde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Putse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Putse woning is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Putte een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakkenners in de buurt van Putte helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Putte: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Putte. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Putte het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt