gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Puurs: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Puurs: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Puurs? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Puurs. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Puurs geven je maar al te graag keuze-advies!

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel. verduisterende rolgordijnen living

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst. transparante rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Puurs een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Puurs helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Puurs: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Puurs. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Puurs. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt