gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Ravels: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Ravels: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Ravels? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je woning in Ravels vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Ravels je zeker verder helpen.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Verschillende stoffen

Iedere ruimte van je Ravelse woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Ravels een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? Onze specialisten in de buurt van Ravels weten waar je nood aan hebt.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat precies betekent? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Ravelse woonst. roze rolgordijnen bureau

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Ravelse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Ravels: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Ravels. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Ravels. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt