Diaz rolgordijnen in Remersdaal: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Remersdaal: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Remersdaal? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Remersdaal. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Remersdaal geven je maar al te graag keuze-advies!

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Verschillende stofkeuze

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Remersdaal een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakkenners in de buurt van Remersdaal weten waar je nood aan hebt. transparante rolgordijnen living

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gemotiveerde interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Remersdaal: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Remersdaal. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Remersdaal. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt