gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Retie: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Retie: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Retie? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Retie. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Retie je zeker verder helpen.

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Retiese huis z’n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Retiese woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Retie een uitgebreid gamma van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Nog twijfels bij je keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Retie helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door toegewijde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Retiese woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Retie: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Retie. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Retie écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt