gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Riemst: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Riemst: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Riemst? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Riemst. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Riemst geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Riemstse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stofsoorten bij onze verdeler nabij Riemst terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Riemst weten waar je nood aan hebt. verduisterende rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Riemstse woonst. transparante rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Riemstse woonst een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Riemst: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Riemst. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Riemst. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt