gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Rijkevorsel voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Rijkevorsel: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Rijkevorsel? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je huis in Rijkevorsel vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Rijkevorsel helpen onze experten je graag verder.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gedreven interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Rijkevorselse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Rijkevorselse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Rijkevorsel een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Rijkevorsel helpen je graag. elektrische rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Elk rolgordijn in jouw Rijkevorselse woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Rijkevorsel: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Rijkevorsel. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Rijkevorsel. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt