gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Rillaar voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Rillaar: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Rillaar? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Rillaar. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Rillaar.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. transparante rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Rillaar een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De Diaz-experten in de buurt van Rillaar weten wat je nodig hebt.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product is dan ook samengesteld door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Rillaar: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Rillaar. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Rillaar écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt