gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Roesbrugge-Haringe: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Roesbrugge-Haringe: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Roesbrugge-Haringe? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Roesbrugge-Haringe. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Roesbrugge-Haringe helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Roesbrugge-Haringe een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? Onze specialisten in de buurt van Roesbrugge-Haringe weten waar je nood aan hebt. transparante rolgordijnen living

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Roesbrugge-Haringe: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Roesbrugge-Haringe. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Roesbrugge-Haringe. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt