gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Roksem: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Roksem: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Roksem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Roksem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Roksem helpen onze experten je graag verder.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel. verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Roksem een uitgebreid gamma van stoffen aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Roksem weten wat je nodig hebt.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Roksem: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Roksem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Roksem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt