gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Rumst: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Rumst: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Rumst? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Rumst. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Rumst helpen onze vakkenners je graag verder.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Rumstse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Rumst een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? De experten in de buurt van Rumst helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Elk rolgordijn in jouw Rumstse woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gedreven interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Rumstse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Rumst: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Rumst. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Rumst. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt