gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Runkelen: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Runkelen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Runkelen? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Runkelen. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Runkelen.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Runkelen een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Runkelen helpen je graag.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk. transparante rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Runkelen: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Runkelen. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Runkelen écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt