gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Runkelen, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Runkelen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Runkelen? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je woonst vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Runkelen je zeker verder helpen.

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Runkelse woning is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Runkelen een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Runkelen helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Runkelse woning een eigen specifieke functie.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terugvinden. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Runkelse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Runkelen telkens handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Runkelen: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Runkelen. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Runkelen. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt