Diaz rolgordijnen in Rutten: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Rutten: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Rutten? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Rutten. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Rutten helpen onze experten je graag verder.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. transparante rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Rutten een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Rutten weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Rutten: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Rutten. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Rutten. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt