gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz S Gravenvoeren: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in S Gravenvoeren: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in S Gravenvoeren? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in S Gravenvoeren. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van S Gravenvoeren geven je maar al te graag keuze-advies!

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijscategorieën aan. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel. elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Stofsoorten

Iedere ruimte van je woonst is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij S Gravenvoeren terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakkenners in de buurt van S Gravenvoeren helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van S Gravenvoeren: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij S Gravenvoeren. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in S Gravenvoeren. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt