gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Schelderode voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Schelderode: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Schelderode? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Schelderode. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Schelderode zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakmannen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woning is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Schelderode een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Schelderode helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Schelderode: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Schelderode. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Schelderode. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt