gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Scherpenheuvel-Zichem voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Scherpenheuvel-Zichem: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Scherpenheuvel-Zichem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Scherpenheuvel-Zichem. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Scherpenheuvel-Zichemse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Scherpenheuvel-Zichemse huis z’n eigen specifieke functie.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Scherpenheuvel-Zichemse huis heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Scherpenheuvel-Zichem een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Scherpenheuvel-Zichem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Scherpenheuvel-Zichem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt