gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Schore: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Schore: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Schore? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Schore. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Schore.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit leveren. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Schore een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De Diaz-experten in de buurt van Schore weten wat je nodig hebt. elektrische rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Schore: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Schore. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Schore écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt