gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Schoten: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Schoten: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Schoten? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Schoten. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Schoten helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Schotense woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Schotense woning heeft zijn eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Schoten terecht. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Schoten weten wat je nodig hebt.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk. elektrische rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Schotense huis z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Schoten: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Schoten. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Schoten. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt