gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sinaai: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Sinaai: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sinaai? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Sinaai. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Sinaai.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat precies betekent? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst. elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Sinaai terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De experten in de buurt van Sinaai helpen je graag.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sinaai: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sinaai. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Sinaai écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt